Vandy Vape Kylin 2 RTA

Vandy Vape Kylin V2 RTA inkluderar: – 1 x Vandy Vape Kylin V2 RTA – 1 x Resin Drip Tip – 1 x Drip Tip Delrin – 1 x Tillbehörsväska med skruvar och vridmoment – 1 x Coilguide – 1 x användarmanual
Visa mer

449kr

RELATERDE PRODUKTER

Vandy Vape Kylin 2 RTA

Artikelnummer N/A Kategorier , ,

Beskrivning

Vandy Vape Kylin V2 RTA är den uppdaterade versionen av den ursprungliga kombination av delar från Kylin Mini-versionen! Med en diameter på 24 mm är Vandy Vape KYLIN V2 RTA skapad med precision och har dessutom räfflad toppskydd för att skapa ett effektivt glidande fyllningssystem för toppöppningen på 2ml tanken.

Konstruktionsskivan är guldpläterad med 24 karat, integrerad med en konstruktion utan stolpar på fyra terminaler, med plintar på 2 mm och 1,75 mm i diameter placerade och åtdragna med sexkantiga skruvar som är fästa i sidled. På grund av bristen på stolpar frigörs det också konstruktionsutrymme för att rymma stora trådar och komplexa konfigurationer. Motståndsområdet har två stora skär på takets sida, vilket ger en effektiv mättnad av veken.

Luftflödet är verkligen unikt och kraftfullt och går in genom två externa luftluckor som finns runt basen. När luften kanaliseras in i strukturen omdirigeras den till fyra fyrkantiga lufthål, med två av luftflödet i en lutande orientering för att skapa en koncentrerad och smakfokuserad upplevelse. Genom att kombinera ett mångsidigt konstruktionsdäck och kreativa luftflödesdesign från ett av de mest spännande företagen är Vandy Vape Kylin V2 RTA en stark konkurrent till den högsta RTA-plattform som finns på marknaden idag.

Funktioner:

– Diameter: 24 mm

– Diameter vid den bredaste punkten 30 mm

– Tank-kapacitet: 2 ml

– Rostfritt stålkonstruktion

– Pyrex-glas

– Diagonal fixering med gyllene sexkantiga skruvar

– Inställningar för en- eller dubbelspole

– Justerbar eliquid flödeskontroll

– Dubbeljusterbart yttre luftflöde – 12 mm med 2,5 mm vardera

– Åtta inre luftluckor med flera hål på 1 mm vardera

– Sex vinklade inre luftslitsar – 4 mm med 1,5 mm vardera

– Fördelad inre luftflödesdesign 

– Bekväm design med toppfyllning från glidning till öppning

– 510 dropptipsadapter

– Guldpläterad 510 kontaktstift

Ytterligare information

Färg

Matte Black

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vandy Vape Kylin 2 RTA”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du över 18år?